fbpx

Biroul de Obiecte Pierdute, Furate sau Găsite (2007 – prezent)

Obiectiv

Asistarea persoanelor care pierd/găsesc diverse obiecte personale sau animale de companie.

Descriere

Dezvoltarea și întreținerea unei platforme online de anunțuri gratuite.

Animale de companie rătăcite pe străzile periculoase ale orașului, buletine cu probleme de memorie, genți cu sentimentele rănite prin autobuze, chei care și-au pierdut rostul pe lume, portofele aflate la ananghie şi aşa mai departe. Aşa arată tabloul unor poveşti nefericite cu protagonişti de toate felurile, pierduţi sau găsiţi zilnic de către zeci de persoane. Uneori îşi regăsesc posesorii de drept, prin bunăvoinţa oamenilor. Alteori nu sunt găsiţi de nimeni.

Pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme, am demarat în anul 2009 proiectul Biroul de Obiecte Pierdute, Furate sau Găsite.

Am dezvoltat un website de anunţuri gratuite, accesibil de pe orice dispozitiv conectat la internet. Prin acest serviciu, ghinionul celor care își pierd diverse obiecte personale este transformat în norocul de a le recupera dând sfoară-n țară pe internet. De asemenea, sunt ajutaţi să facă o faptă bună și cei care găsesc întâmplător obiecte rătăcite.

Poţi sprijini inițiativa prin promovarea website-ului și distribuirea anunțurilor pe rețelele de socializare (orice like sau share este un pas important pentru o poveste cu final fericit), sau prin donaţii și sponsorizări care asigură continuitatea proiectului.

Rezultate

Ani de existență

Vizitatori pe săptămână

Ore Voluntariat

Asociatia pentru Dezvoltare Urbana

Nr. înreg. în reg. Asoc. și Fund. 35 / A / 2009,

Dosar Trib. Buc. nr. 150 / 20.01.2009,

Sediu: Str. Știrbei Vodă, nr. 158, bl. 23A, ap. 7, sector 1, București, România,

Cont Bancar: RO42RNCB0072135032030001, BCR bank

CUI: 2506683

Unde-s mulți, puterea crește.

Poți contribui prin voluntariat, donații sau sponsorizări.